Rècord de participació a la cursa solidària, amb 1.600 inscripcions

Es recapten 16.880 euros que es destinaran a l'Obra Social Hospital Sant Joan de Déu
Dilluns, 15 novembre 2021 · 09:54 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

L’esport i la solidaritat han tornat a omplir els carrers del Prat aquest diumenge amb motiu de la 3a Cursa Solidària,en la qual han paticipat més de 1.600 persones. L’activitat l’organitza el Rotary Club del Prat amb el suport de l’Ajuntament, i els fons recaptats -16.880 euros enguany- es destinen a l’Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, centrada en la recerca i investigació del càncer infantil.

Diversos grups d’amics, famílies i fins i tot mascotes han completat els 5 km de circuit, ja sigui corrent, caminant i també en bici i altres mitjans. El recorregut, pla i agradable, ha tornat a passar per l’avinguda de la Verge de Montserrat, arribant fins a l’alçada de les Moreres i tornant per la mateixa avinguda fins a les pistes d’atletisme Moisès Llopart.

Tant l’inici com el final de la cursa han estat amenitzat pels músics dels tabalers dels Dinos de la Papota, mentre que els Capgrossos de la Cooperativa Obrera de Viviendas han acompanyat els corredors i corredores en aquesta jornada festiva i solidària. També ha participat a la cursa el pollastre dels Diables del Prat i el gegant Cisquet de l’AMPA Mare de Déu del Carme.

En finalitzar la competició s’han lliurat els premis a la modalitat femenina, masculina i a la categoria de diversitat funcional, on han participat nois i noies de fundacions com Rubricatus o la Johan Cryuff.