El primer equip femení de la Fundació AE Prat suma tants partits com victòries

Les futbolistes amateurs han guanyat els 4 partits disputats, en què han marcat 14 gols i n'han rebut només 2
Dimarts, 2 novembre 2021 · 13:39 hores ActualitatDonesEsports

Actualitat
Dones
Esports

El primer equip amateur de la Fundació de l’Associació Esportiva Prat, creat l’estiu passat, ha començat amb molt bon peu en la seva estrena al grup 3 de la Segona Divisió Catalana. Les jugadores dirigides per Laura Jiménez han guanyat els 4 partits que han disputat, han marcat 14 gols i únicament n’han rebut 2.

Somiant amb l’ascens a Primera

L’equip està format per jugadores joves i d’altres més experimentades en la categoria, una barreja que està donant molt bons resultats en aquesta arrencada de la competició i que permet a la plantilla somiar amb l’ascens a Primera Divisió.

L’equip està demostrant un gran domini del joc, especialment amb la pilota als peus, que s’està traduint en grans resultats. El darrer partit disputat a casa ha acabat amb victòria per 6 gols a 0 davant el Corbera CF. El següent matx es jugarà a casa de La Florida.