Jordi Morera, reelegit president d’El Prat Empresarial

Un portal de compres menors per a les empreses del municipi i ajudar-les en la transformació digital, principals reptes per a 2022
Dijous, 28 octubre 2021 · 08:30 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Morera, a l'extrem dret, ha estat reelegit president de la patronal pratenca.

Actualitat
Economia
Empresa

Jordi Morera, de l’empresa Canaletas, ha estat reelegit president de l’associació El Prat Empresarial en l’assemblea de socis anual, celebrada novament de manera presencial. Mònica Puyal (Ofiprat) i Joan Sans (Bugi Consulting) han estat escollits per entrar a la junta directiva de l’entitat.

Activitats i propostes per a 2022

Per al 2022, El Prat Empresarial es planteja objectius com aconseguir un portal de compres menors eficient per a les empreses del Prat i seguir treballant i donant facilitats a les empreses associades per a la transformació digital. A més de treballar amb altres entitats, com el recent conveni amb El Prat Gran Comerç, també prepara la III Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar.

Col·laboració amb l’Ajuntament

Altres objectius són seguir treballant amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per tal que s’optimitzin els recursos en fer xerrades, actes i formació de temes que interessin les empreses. A més, El Prat Empresarial seguirà participant dels Consells de Salut, Benestar Social i de reconstrucció socioeconòmica del municipi, especialment pel que fa a la Formació Professional i Dual, enfocat a saber quins son els llocs de treball que cal cobrir al municipi i com coordinar un bon vincle entre les empreses i els estudiants.

Empenta a la restauració

El Prat Empresarial treballa perquè la restauració del Prat aconsegueixi tenir un interlocutor vàlid davant les administracions. La unió de la restauració del Prat sota el paraigües d’El Prat Empresarial ha de permetre tirar endavant projectes importants per al sector i la seva implicació amb la resta del teixit empresarial de la ciutat.