El club TriPlay Prat organitza el primer aquatló per relleus al municipi

Hi participen més de 50 equips
Dilluns, 25 octubre 2021 · 10:54 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

El club TriPlay Prat ha organitzat aquest passat dissabte el primer aquatló per relleus al nostre municipi. Es tracta d’una modalitat que consisteix a formar equips de 3 persones, on cada participant ha de completar una distància de 500 metres nedant i 2 quilòmetres i mig corrents. Aquest debut va comptar amb la sort d’un dia assolellat, tot i que el vent va fer la guitza als participants, sobretot en la part de natació a mar obert. Malgrat això, l’organització ha fet un balanç positiu de la prova, en la qual han participat un total de 54 equips.

L’objectiu d’organitzar una competició en aquesta modalitat d’aquatló ha estat oferir una prova per relleus més al calendari i donar l’oportunitat de participar-hi a categories tant adultes com juvenils, infantils i cadets. A més, els i les esportistes han pogut realitzar equips exclusivament masculins o femenins, i també mixtos.

500 metres nedant i 2,5 km corrent

El recorregut de 500 metres nedant ha anat en direcció cap al Centre Municipal de Vela. La cursa ha començat per la sorra fins arribar al primer pàrquing de la platja de Can Camins, on després de posar-se les vambes, han fet dues voltes per completar els 2 quilòmetres i mig. El darrer pas ha estat arribar a l’altura de la meta per fer el relleu amb els i les membres de l’equip, fins que l’últim ha creuat l’arc final.

Dels clubs pratencs participants, han quedat en primera posició les noies del TriPlay Prat en la categoria infantil femenina i tercers en el grup cadet mixt. Pel que fa al Prat Triatló 1994, ha encapçalat el podi de la categoria juvenil femenina, i la masculina s’ha fet amb el primer i el tercer lloc. Finalment, també han trepitjat podi el grup infantil i el cadet masculí, quedant segons.