Arrenca la campanya de vacunació de la grip

Enguany coincideix amb l'administració de la tercera dosi del vaccí de la covid per a majors de 70
Dilluns, 25 octubre 2021 · 12:48 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

Aquest dilluns arrenca a Catalunya la campanya de vacunació de la grip, que enguany coincideix amb l’administració de la tercera dosi de la vacuna de la covid-19 per a persones majors de 70 anys que faci almenys 6 mesos que ja van rebre l’última dosi. Aquest reforç ja s’ha posat a persones immunodeprimides i a les que viuen en residències. En el cas del Prat, ja en són prop d’un miler.

Als centres d’atenció primària (CAP) s’administraran les dues vacunes en una mateixa sessió. D’altra banda, l’Hospital de Bellitge, centre de referència de la nostra ciutat, ha habilitat un espai on es posen les dues vacunes, sense demanar cita prèvia (de dilluns a divendres de 8 a 15 h.)

La campanya de vacunació contra la grip va especialment adreçada a personal sanitari i sociosanitari i a persones amb risc de presentar formes greus de la malaltia. Aquest és el cas dels majors de 65 anys, menors amb patologies com ara asma, càncer, cardiopaties i malalties al ronyó, persones immunosuprimits i embarassades.