‘Som Natura!’, el nou videoclip en defensa del Delta del Llobregat

Divendres, 22 octubre 2021 · 14:55 hores ActualitatCulturaSocietat

Actualitat
Cultura
Societat

Diverses veus de l’escena musical catalana han estrenat aquest dijous al Teatre l’Artesà una cançó i un videoclip que reivindica la necessitat de protegir la natura enmig del context d’emergència climàtica.

Amb el títol “Som Natura!”, els Ajuntaments del Prat i Barcelona i cares reconegudes del món de la música a Catalunya han impulsat aquesta peça audiovisual en defensa del Delta del Llobregat, amenaçat fins fa poques setmanes per la proposta d’ampliació de l’aeroport del Prat.

L’artífex de la peça ha estat l’activista cultural Lluís Marrasé i compta amb veus de diversos estils i generacions com les de Lluís Llach, Gerard Quintana, Lídia Pujol o Suu entre molts altres i que neix de la indignació davant l’enèsima amenaça al territori.

Els fons que es generin amb els drets d’autor es destinaran a l’entitat ecologista Depana que és qui porta anys denunciant l’estat de deteriorament del Delta del Llobregat i que va posar en alerta la Comissió Europea que ha reclamat a Espanya més protecció dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.