Torna l’exposició ‘ClicPrat’ amb les millors fotografies de Festa Major

La mostra es podrà veure fins el 14 de novembre a Jardins de la Pau
Dilluns, 18 octubre 2021 · 13:02 hores Cultura

Cultura

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull fins el proper 14 de novembre l’exposició ‘ClicPrat’ amb les imatges que la ciutadania ha compartit a la xarxa social Instagram sobre la Festa Major del Prat.

En total, una seixantena de persones ha participat enguany amb més d’un centenar de propostes que recullen moments més destacats com les exhibicions de Cultura Popular o els concerts, entre d’altres.

Per compartir-les amb tota la ciutadania, aquest divendres s’ha inaugurat la mostra amb l’entrega dels premis a la imatge més original: una fotografia en blanc i negre de la Cursa Popular; la més potablava -amb un dels moments del Pratifoc-; i la millor instantània, que capta un dels moments que mai fallen a la Festa Major: la pluja.

La mostra, que està dividida en dues parts, una on es poden veure les finalistes i una altra que destaca la descentralització dels actes entre els diversos espais de la ciutat, es podrà veure fins el proper 14 de novembre. Un cop finalitzi, les persones que han participat poden demanar al Centre Cívic que els hi enviïn la seva imatge impresa als plafons que estaran exposats fins aleshores.