‘Del Prat al món’ i ‘Esperanzah!’ s’alien per transformar el món a través de la cultura

Dilluns, 18 octubre 2021 · 13:38 hores ActualitatCulturaSocietat

Actualitat
Cultura
Societat

‘Del Prat al món’ i l’‘Esperanzah!’ han sumat esforços per difondre iniciatives que defensen els drets humans i l’ecologia arreu del planeta amb activitats que combinen la música i l’espectacle. Un canvi de format que ha sorgit gràcies a la iniciativa de la Comissió del Prat Solidari d’agrupar les activitats amb les del conegut festival.

Fruit d’aquesta sinergia, la primera jornada s’ha celebrat a la plaça de Catalunya amb diverses propostes com l’activitat Contes per la Pau i als Drets Humans i el concert de la cantant Marinah, entre d’altres. Ja en diumenge, la segona jornada s’ha dut a terme al Parc Nou amb activitats familiars i espai de joc lliure i creatiu Tanta Inti. La música també ha tingut cabuda amb els concerts de ‘Marcel i Júlia’ i ‘Muerdo’ que han posat la nota musical a la jornada.

Més enllà de les novetats obligades per la situació sanitària, l’‘Esperanzah!’ ha habilitat una tecnologia que ha permès gaudir dels concerts a persones amb problemes d’audició. Durant aquestes jornades han participat un total de 18 entitats solidàries amb diferents projectes destinats a diversos països d’arreu del món.