Detingut un jove per conduir a 210 km/hora per la C-31 al seu pas pel Prat

Aquest tram és un dels deu que més concentració d’accidents té a tota Catalunya
Dimecres, 13 octubre 2021 · 17:37 hores ActualitatSocietat

Actualitat
Societat

Agents de Mossos d’Esquadra han detingut un conductor a l’alçada del km 196 de la C-31, ja al terme municipal del Prat de Llobregat, per anar a 210 km/hora a una via on la velocitat màxima és de 80 km/hora. En concret, els fets van ocórrer a les 01:35 hores, al pas del vehicle a l’alçada pràcticament del riu Llobregat, sentit Tarragona, on el cos policial havia instal·lat un radar mòbil de matinada.

El conductor, un jove de 20 anys i nacionalitat neerlandesa sense permís de residència, va ser detingut immediatament i posa’t a disposició judicial. I ara s’afronta a una possible pena d’entre 3 i 6 mesos de presó compensables per una sanció econòmica, atès que la velocitat doblava el màxim permès i, per tant, es considera que és un delicte penal (art. 379 del Codi Penal).

Segons fonts policials, el conductor del vehicle -de gamma alta- va donar negatiu a les proves d’alcohol i de consum de drogues.