Tres restaurants del Prat, al programa Joc de cartes de TV3

El pollastre pota blava és el protagonista del capítol d'avui dimecres
Dimecres, 6 octubre 2021 · 09:13 hores ActualitatCulturaEconomia

Els tres restauradors pratencs participants al programa: Lluís Aguado (Cafè de l'Artesà), Susana Aragón (Cèntric Gastrobar) i Sergi Bonillo (Masia Sánchez-Casal).

Actualitat
Cultura
Economia

Tres restaurants del Prat i un de Cervelló apareixen avui al programa Joc de cartes de TV3, on presentaran receptes de pollastre pota blava. Els establiments pratencs participants són la Masia Sánchez-Casal, el Cèntric Gastrobar i el Cafè de l’Artesà.

El programa es podrà veure avui dimecres, a partir de les 22.51 h. Amb una gran audiència, aquesta emissió servirà per millorar el coneixement d’un producte local d’alta qualitat gastronòmica, com el pollastre del Prat, així com de la restauració pratenca.