El Prat crea una incubadora d’empreses amb impacte social positiu

El projecte Niu ajuda a fer viables idees o projectes en un breu període de temps
Dimarts, 5 octubre 2021 · 08:51 hores ActualitatCooperativismeEconomia

Actualitat
Cooperativisme
Economia

El programa Niu Incubadora Social acollirà fins a 10 projectes d’empreses amb impacte social positiu, per tal de fer-los realitat en un breu període de temps. Durant 3 mesos, les persones que s’hi inscriguin faran 24 hores de formació i 16 de tutoria amb l’acompanyament de la cooperativa pratenca Heres Social.

El període de preinscripcions ja és obert i finalitza el 14 d’octubre.

La cooperativa Uikú Coworking El Prat col·labora amb el programa Niu, oferint un lloc a la seva seu durant 4 mesos de manera gratuïta per al projecte que obtingui una puntuació major.

Els projectes que hagin participat i hagin complert tots els requisits d’aprofitament i assistència, podran sol·licitar les subvencions per a projectes de l’Economia Social i Cooperativa amb l’acompanyament de les incubadores locals, que l’Ajuntament del Prat ve convocant anualment.