La zona blava del CAP Ramona Via passa de 77 a 22 places

Després de diversos mesos de funcionament s'ha vist que el nombre de places de pagament era excessiu
Dilluns, 4 octubre 2021 · 14:56 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Actualitat
Societat
Urbanisme

L’Ajuntament del Prat reduirà properament el nombre de places de zona blava a l’aparcament del CAP Ramona Via, passant de les 72 actuals a 22.

La passada primavera l’Ajuntament va habilitar petites bosses d’aparcament de zona blava davant dels tres CAP de la ciutat, de Correus, i a un tram de l’avinguda de la Verge de Montserrat, entre Canal i Remolar.

En el cas dels centres d’atenció primària, la zona blava d’aparcament serveix per facilitar l’accés a persones grans o amb mobilitat reduïda. Després d’aquests mesos de funcionament s’ha vist que el nombre de places de zona blava al CAP Ramona Via era excessiu, i per això s’ha decidit reduir-ne la quantitat.

Actualment, al Prat hi ha unes 15.500 places d’aparcament, de les quals unes 650 estan regulades amb zones verdes (gratuïtes per a residents) i zones blaves. Els vehicles d’emissions zero estan exempts de pagament.