La millora de l’epidèmia permet ampliar les visites d’acompanyants a l’Hospital de Bellvitge

A les àrees no covid s'hi pot accedir des d'avui entre les 13 i les 18 h i es recomana que sempre sigui la mateixa persona
Divendres, 1 octubre 2021 · 09:21 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

A partir d’avui divendres, 1 d’octubre, la franja horària perquè els i les pacients de l’Hospital de Bellvitge ingressats en àrees no covid puguin rebre la visita d’una persona acompanyant s’amplia de les 13 a les 18 h, tots els dies de la setmana. L’hospital recomana, però, que la persona visitant sigui sempre la mateixa.

Aquesta flexibilització ha estat possible gràcies a la millora de la situació epidemiològica les darreres setmanes i a l’increment del percentatge de població amb la pauta de vacunació completa.

Excepcions
A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques, com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.