El Prat Empresarial i Prat Gran Comerç signen un acord de col·laboració

Per establir connexions entre les empreses associades i realitzar activitats conjuntes
Dimecres, 29 setembre 2021 · 08:14 hores ActualitatComerçEconomia

Francisco Fernández (Prat Gran Comerç) i Jordi Morera (El Prat Empresarial), durant l'acte de signatura del conveni.

Actualitat
Comerç
Economia

Les dues grans associacions de l’àmbit econòmic de la ciutat, El Prat Empresarial i Prat Gran Comerç, han signat un acord de col·laboració per mantenir i establir connexions i projectes comuns entre les empreses associades d’ambdues entitats. Durant la signatura, els presidents del Prat Empresarial, Jordi Morera, i de Prat Gran Comerç, Francisco Fernández, han assegurat que aquest conveni serà important de cara a realitzar trobades, actes conjunts i establir de xarxes de relacions.

El conveni fomenta l’intercanvi d’experiències i informació entre les dues entitats i els seus associats.