L’humor es fa un espai amb èxit entre la programació cultural de Festa Major

Quim Masferrer, Edu Soto i Elena Lombao, amb el seu espectacle 'Sufrida Calo y los Diego Ribeiro', han completat la proposta còmica del programa de Festa Major
Dilluns, 27 setembre 2021 · 12:37 hores ActualitatEntretenimentEspecials

Quim Masferrer, igual que la resta d'humoristes, va omplir el pati del Bernat Metge

Actualitat
Entreteniment
Especials

«Gent del Prat, sou el millor públic del país». D’aquesta manera ha posat punt i final al seu espectable ‘Bona gent’ l’humorista i presentador Quim Masferrer. El conegut presentador, que va guanya fama pel seu programa a TV3 ‘El Foraster’, ha confeccionat un espectable on el públic ha estat el protagonista en tot moment.

De fet, no ha trigat a baixar al pati del Bernat Metge, un dels nous espais en aquesta Festa Major, per conèixer històries com la de la Teresa, de 99 anys i fan de l’artista; o d’altres veïns i veïnes de la ciutat que han compartit detalls personals de la seva història i que Masferrer ha aprofitat per fer comèdia en un excel·lent exercici d’improvisació, que els i les ‘potablava’ han agraït amb un pati amb totes les butaques plenes.

‘Bona gent’ ha estat un dels tres espectacles de l’àmbit de l’humor i la comèdia que, com a gran novetat d’enguany, s’ha fet amb èxit un espai entre la programació cultural de la Festa Major, com dèiem, a l’escola Bernat Metge.

L’èxit dels espectacles fa que es pugui consolidar el format

El primer va ser, la mateixa nit de divendres, l’espectacle d’Elena Lombao amb Sufrida Calo y Los Diego Ribeiro. Amb un humor adult i àcid, l’artista i la seva banda van presentar el seu show basat en petits monòlegs acompanyats de cançons i música en directe.

Ja dissabte, el conegut actor mataroní i considerat com un dels reis de la improvisació, Edu Soto va protagonitzar la seva darrera funció titulada ‘Más vale solo que ciento volando’. Un monòleg fresc i amb un humor punyent que va despertar moltes rialles entre el públic.

I per acabar, el matí de diumenge, l’espectacle de Masferrer. Amb tot, un conjunt de propostes que han tingut una gran rebuda entre el públic pratenc omplint tots els passis. Una bona acceptació que podria consolidar el format a les pròximes edicions de la festivitat local. I tot i desconèixer les condicions en les quals es podrà celebrar la Festa Major l’any que ve, el format de l’humor s’ha fet el seu lloc i s’intentarà consolidar.