La nova grada de cultura popular tanca l’activitat amb la 34ª Trobada Gegantera

Diumenge, 26 setembre 2021 · 18:34 hores ActualitatCulturaCultura popular

Actualitat
Cultura
Cultura popular

Les diferents colles geganteres de la ciutat i d’altres convidades han celebrat la 34a trobada gegantera a la grada de cultura popular. L’aparcament de l’estació ha estat l’espai de la plantada on s’han aplegat gegants, gegantes, gegantons i capgrossos, els quals enguany no han pogut fer la tradicional cercavila a causa de les restriccions per la covid-19, però sí que han ofert una mostra de balls complint totes les mesures de seguretat. Una represa de l’activitat gegantera per Festa Major que les colles han viscut amb moltes ganes i adaptant-se a la situació actual.

Malgrat les condicions sanitàries, la música no s’ha aturat, fent ballar als capgrossos Cap de Meló i Nas de Carxofa i als gegants de la ciutat, de l’Associació Gegantera Delta del Prat, de l’AMPA Mare de Déu del Carme, i altres gegantons d’instituts i escoles com el Charles Darwin. Com a colles convidades han assistit els Gegants de Santa Coloma de Cervelló, La Porca de Sant Climent de Llobregat i per posar el toc musical també ha vingut a La Banda del Gínjol.

Enguany també ha participat la Mulassa del Prat, estrenada el passat mes de juliol i la qual ha viscut la seva primera Festa Major i que ha sortit junt amb membres del Ball de Diables. Al final, tampoc ha faltat el ball final conjunt que ha omplert el pàrquing de l’estació de ball, música i tradició.