elprat.tv retransmet en directe l’Esclat i el pregó de Festa Major

Serà la primera vegada que podrem seguir per televisió aquests dos actes d'inici de la Festa
Divendres, 24 setembre 2021 · 12:43 hores ActualitatCulturaEspecials

Actualitat
Cultura
Especials

Per primera vegada, el mitjà municipal de comunicació elprat.tv retransmetrà en directe els dos principals actes d’inici de la Festa Major d’enguany, l’Esclat i el pregó. Tots dos actes també es podran seguir a través d’elprat.ràdio (91.6 FM)

A partir de les 18.30 h de divendres 24 es podrà veure a elprat.tv com les colles de cultura popular catalana de la ciutat donen la benvinguda a la Festa Major amb l’Esclat, ballant i desfilant a la Grada de Cultura Popular, situada al pàrquing de l’estació.

A continuació, a les 21 h, la pregonera de la Festa Major, Carlota Dobaño, farà la lectura del pregó, també a la Grada de Cultura Popular i no al balcó de l’Ajuntament.