Àpats a domicili, saludables i a bon preu, per a majors de 65 anys

La Fundació Rubricatus amplia aquest servei, fins ara només disponible per a persones ateses pels serveis socials municipals
Dimecres, 22 setembre 2021 · 08:49 hores EconomiaOcupacióSalut

Empleats de La Fundació Rubricatus fan repartiment d'àpats a domicili.

Economia
Ocupació
Salut

Qualsevol persona del Prat de més de 65 anys pot demanar, a partir d’ara, que li portin un àpat a casa, dissenyat per nutricionistes i a un preu força ajustat. Es tracta del servei Àpats a Domicili que ofereix La Fundació Rubricatus, i que fins ara només es dirigia a persones ateses pels serveis socials municpials, que en cobrien les despeses.

Els menjars, complets i saludables, són elaborats per la línia de càtering ÉSBO de Rubricatus, que actualment reparteix uns 130 menús a persones grans de la ciutat. Aquesta activitat suposa la creació de més de 20 llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual.