Arrenca una nova edició de la Trobada de Dones

La xerrada «El repartiment del treball domèstic i familiar durant el confinament» a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez arrenca avui el programa
Dimarts, 14 setembre 2021 · 17:47 hores ActualitatDonesSocietat

La conferència a càrrec de la sociòloga Cristina Sanchez Miret obre la 18 Trobada de dones del Prat

Actualitat
Dones
Societat

Fins al pròxim dilluns dia 20 torna un clàssic al calendari pratenc: la trobada de dones, que enguany celebra la seva 18a edició majoritàriament en format presencial. Es tracta d’un espai de retrobament després de les vacances d’estiu, amb perspectiva de gènere, que representa l’inici del curs feminista des del projecte municipal.

Un esdeveniment que enguany compleix la majoria d’edat i que durant aquests anys ha evolucionat així com també ho ha fet el debat i les necessitats de les dones en cada context.

El programa d’enguany garanteix totes les mesures de seguretat i inclou diverses activitats i tallers al llarg de la setmana amb propostes com la xerrada «El repartiment del treball domèstic i familiar durant el confinament» a càrrec de la sociòloga Cristina Sánchez que arrenca avui el programa. Serà a dos quarts de set del vespre al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

D’altra banda, demà comencen els tallers online amb la proposta del cicle Aula Salut «Respira» amb Núria Casanovas. Una activitat que continuarà amb dues sessions més el 22 i el 29 de setembre. Dijous serà el torn de dos tallers presencials: «Autoestima i neurociència», a les 18 hores, amb Carmen Boo, pel qual l’aforament ja està complet, i la presentació de «Terra de canvi» amb Margherita Isola, a les 18:30 hores. A més, dissabte al matí el protagonista serà el col·lectiu «Mujeres Maravillas». Finalment el programa clourà dilluns amb el taller i presentació del projecte In Sanctus a càrrec de Vanessa Alami i Susana Vilches.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través del web online.elprat.cat. Per a més informació podeu consultar el web www.elprat.cat/dones, enviar un mail a dones@elprat.cat o bé trucar a les Cases d’En Puig.

Recupera les entrevistes al magazín matinal ‘Planeta Prat’ a Anna Martín, regidora de Feminisme, i Virgínia Morillas, tècnica de Feminisme (podcast 1) i amb Cristina Sánchez, que obre avui el programa amb ‘El repartiment del treball domèstic i familiar durant el confinament’ (podcast 2):