Veïns i veïnes del Prat acampen a la pl. Sant Jaume contra l’ampliació de l’aeroport

Convocats pel col·lectiu La Gent del Fang, reclamen que s'aturi qualsevol projecte de creixement aeroportuari, ara i en el futur
Divendres, 10 setembre 2021 · 08:41 hores ActualitatEconomiaEntitats

Actualitat
Economia
Entitats

Un grup de veïns i veïnes del Prat acampen des d’ahir a la pl. Sant Jaume de Barcelona en protesta contra l’ampliació de l’aeroport. Convocats pel col·lectiu anomenat La Gent del Fang, tenen intenció d’estar-s’hi fins al 19 de setembre, dia de la manifestació convocada a Barcelona contra l’ampliació aeroportuària.

La Gent del Fang reclamen l’aturada definitiva, ara i en el futur, del projecte d’ampliació de l’aeroport, ja que consideren que es tracta d’“una maniobra especulativa” que és “nociva per a la salut” alhora que “contribueix a agreujar els desequilibris territorials” del país. També consideren que “els governs de Madrid i de Catalunya han decidit doblegar-se als interessos especulatius d’AENA i els seus accionistes”.