Artistes catalans reconeguts preparen un videoclip musical contra l’ampliació de l’aeroport

Dimecres, 8 setembre 2021 · 08:23 hores ActualitatCulturaMúsica

Presentació de la iniciativa, a la pineda de Can Camins.

Actualitat
Cultura
Música

La iniciativa musical “Som Natura!” compta, de moment, amb veus com les de Lluís Llach, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (Buhos), Lídia Pujol, Natxo Tarrés, Gerard Quintana, Sicus Carbonell, Marc Martinez o Mone Teruel

Amb el suport dels ajuntaments del Prat i de Barcelona, l’expresident de l’Associació de cantants Lluís Marrasé (Creu de Sant Jordi, Premi Barnasants a l’Activisme Cultural) ha impulsat la iniciativa “Som Natura!”, títol de la cançó que ha compost per contribuir a denunciar els plans d’ampliació de l’aeroport.

Entre els intèrprets participants ja hi ha confirmats Lluís Llach, Gerard Quintana, Lídia Pujol, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (Buhos), Sicus Carbonell, Marc Martínez i Natxo Tarrés. La llista no està encara tancada i s’espera que aviat s’hi afegeixi una figura internacional.

Està previst poder presentar el videoclip de la cançó el 2 d’octubre, Dia Internacional de les Aus. Els beneficis que produeixi la comunicació i comercialització aniran íntegrament destinats a diverses entitats ambientals de defensa del delta del Llobregat.