Ensurt per un incendi entre la tercera pista i la Ricarda

El foc ha cremat aquest migdia uns 600 metres de canyes i matolls
Dimarts, 7 setembre 2021 · 17:56 hores ActualitatSeguretatSocietat

Columna de fum per sobre dels espais naturals de la Ricarda aquest migdia

Actualitat
Seguretat
Societat

Un incendi en una de les tanques que delimita l’aeroport del Prat a tocar de la reserva natural de la Ricarda, als Espais Naturals del Delta, ha cremat aquest migdia uns 600 metres de canyes i matolls, segons fonts oficials. El foc s’ha registrat cap a dos quarts de tres i s’hi han desplaçat quatre dotacions de Bombers que han comptat amb la col·laboració del cos d’AENA que l’han donat per extingit cap a les quatre.

Fins allà també s’han desplaçat diverses unitats de Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Guàrdia Civil i de la Policia Local que han pres testimoni de les persones que hi havia per esbrinar les causes que a hores d’ara es desconeixen.

Poca estona després el cos de Bombers ha donat per sufocat l’incendi sense més conseqüències tot i l’ensurt inicial. I és què, el punt concret de l’incendi ha estat la passarel·la per vianants que separa la infraestructura dels espais naturals just a l’alçada de la tercera pista.

En total han cremat 600 metres quadrats de canyes i matolls
Fins al punt de l’incendi s’han desplaçat dotacions de Bombers, Mossos, Agents Rurals, agents de la Guàrdia Civil i Policia Local