A punt la convocatòria d’una nova edició dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo

El període de presentació de sol·licituds per a les empreses serà del 16 de setembre al 18 d’octubre de 2021
Divendres, 27 agost 2021 · 09:28 hores ComerçEconomiaEmpresa

Comerç
Economia
Empresa

Una de les principals cites pel món econòmic de la ciutat comença a fer camí. Els rebatejats Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, en record de la regidora del PSC, arrenca pròximament una nova edició per reconèixer la iniciativa emprenedora de les persones que han elaborat un pla d’empresa amb el suport del Servei de Creació d’Empreses.

En concret, l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat obrirà el període de presentació de sol·licituds el 16 de setembre i durarà fins el 18 d’octubre. Per concórrer als premis, només cal haver elaborat un pla d’empresa, com dèiem, amb l’assessoria i acompanyament del departament municipal i tenir l’activitat instal·lada al municipi del Prat o bé tenir la previsió d’instal·lar-s’hi (no poden participar empreses que ja ho hagin fet en edicions anteriors).

Els Prat Emprèn compten amb tres categories dotades amb 3.000 euros: Premi a la millor idea o projecte empresarial; Premi a la millor idea o projecte empresarial en matèria de comerç o turisme; i Premi a la millor idea o projecte empresarial d’economia social i cooperativa. En aquest sentit, a la pròxima edició es faran entrega dels premis de l’any 2021, però també del 2020 després que no es pogués celebrar per l’efecte de la pandèmia.

Al següent reportatge de elprat.tv podeu veure la darrera edició del 2019: