L’Ajuntament vigila la gent gran que viu sola, davant l’onada de calor

En fa un seguiment diari i, en cas necessari, els ofereix un alberg amb aire condicionat
Dijous, 12 agost 2021 · 11:15 hores ActualitatSalutSocietat

Actualitat
Salut
Societat

Davant l’actual situació d’onada de calor, i com ja ve fent des de fa anys, l’Ajuntament del Prat ha activat un protocol que se centra en les persones grans que viuen soles, el col·lectiu més vulnerable davant aquesta situació.

Els Serveis Socials municipals els fan un seguiment intensiu a través dels serveis de teleassistència i d’atenció domiciliària: trucades diàries per saber com es troben i donar-los informació sobre mesures a prendre per reduir la calor al domicili, consells sobre hidratació i alimentació adequada, etc.

En casos de situació de risc del pis per la calor, l’Ajuntament posa a disposició de les persones necessitades un alberg amb condicionament d’aire.

Pel que fa a les residències de gent gran, elles mateixes ja tenen els seus protocols i els estan aplicant.