Mijoler reclama la compareixença d’Aragonès perquè expliqui el pacte sobre l’aeroport entre governs

Dimarts, 3 agost 2021 · 08:18 hores ActualitatEconomiaInfraestructures

Actualitat
Economia
Infraestructures

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha reclamat la compareixença del president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè doni explicacions sobre l’acord per a l’ampliació de l’aeroport anunciat pel Govern de la Generalitat i el de l’Estat. Mijoler ha dit que “espero la compareixença del president de la Generalitat, que és qui va convocar la taula institucional i qui ens ha de donar les explicacions sobre aquest pacte, fet amb nocturnitat, en un mes d’agost, que és inadmissible”.

Segons l’alcalde pratenc, “el Govern de la Generalitat ha cedit al xantatge d’Aena; tot el treball que hem fet a la taula institucional i a la taula tècnica no ha servit per a res perquè estem on ens volia Aena”. Mijoler considera que allò anunciat no se situa dins del consens treballat a les taules tècniques on han participat diverses institucions i ha lamentat que els dos executius hagin negociat l’acord “amb una deslleialtat absoluta, de forma unilateral, fora de la taula institucional”. “L’ampliació del Prat i la preservació de l’entorn són incompatibles”, assegura Mijoler