Artistes locals exposen al voltant de La Ricarda contra l’ampliació de l’Aeroport del Prat

L'exposició, impulsada per l'Associació Atòmica, amb el suport de l'Ajuntament, ha estat avui inaugurada a la carretera de la platja
Dissabte, 24 juliol 2021 · 13:04 hores Art i dissenyCultura

Art i disseny
Cultura

Deu obres d’artistes locals es poden veure, des d’aquest cap de setmana, a la carretera de la platja al voltant just de La Ricarda. Art i cultura exposada en grans plafons contra l’ampliació de l’Aeroport del Prat i en defensa del Delta del Llobregat en una iniciativa impulsada per l’Associació l’Atòmica, amb el suport de l’Ajuntament, i que deixa aquestes excel·lents propostes:

1. Oriol Vidal

Artista format a l’Escola D’Arts Visuals del Prat, amb experiència al món de les sèries d’animació en diverses productores i amb una llarga trajectòria de grans èxits al món editorial com a il·lustrador amb gran quantitat de treballs publicats internacionalment. www.oriolvidal.es

2. Ángel Coronado

Artista multidiciplinar amb llarga experiència i reconeixement en el món de l’animació en cinema i televisió, així com amb el món editorial amb molts treball publicats internacionalment amb l’estudi Wuji House.

3. Núria Inés

Núria Inés ” Tinta Fina”.  Artista visual i relatora gràfica, professora de l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Ha editat còmics i participat de diversos festivals d’art contemporani.

4. Purificación Hernández

Dibuixant il·lustradora formada a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Artista amb una llarga i reconeguda trajectòria al món editorial amb nombrosa obra de gran prestigi publicada en diverses editorials internacionals.

5. Sergi Mañá

Dissenyador gràfic i il·lustrador, format a l’EASD Serra i Abella. També a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Ha realitzat nombroses campanyes de comunicació i disseny i està molt vinculat al teixit d’entitats de cultura locals.

6. Marta Mouns


Artista antidisciplinar del Prat de Llobregat. El seu recorregut artístic neix al Centre d’Art Torre Muntadas, on ha exposat tan individual com col·lectivament. Ha format part del professorat de l’Escola d’Arts Visuals del Prat abans prendre rumb a França, on actualment resideix i investiga el gènere a través de l’art.

7. Oriol Roca

Dibuixant il·lustrador de llarga trajectòria amb treballs publicats a nombroses revistes i llibres. També amb molta experiència en el mon de l’animació en series per a televisió. Actualment treballa a l’estudi Wuji House.

8. Otraputacuentadedibujos

Artista que des d’Instagram dibuixa reflexions i crítiques amb personatges imaginaris com a metàfora de la que anomena la nostra societat de merda.

9. Óscar Calzada

Dibuixant il·lustrador i dissenyador gràfic format a l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Artista guardonat amb el Laus plata de disseny i amb llarga experiència amb nombroses campanyes de comunicació i publicacions fetes.

10. Toni Garcia

Artista format a l’Escola d’Arts Visuals del Prat, 18 anys president d’Amics de l’Art del Prat i molt vinculat a diverses entitats locals. Amb llarga experiència en el món dels llargmetratges i sèries d’animació, amb nombrosos guardons internacionals. 

A continuació pots veure la informació de elprat.tv de la inauguració de l’exposició celebrada aquest dissabte: