Nil Llop i Rafa Heredia, subcampions d’Europa als relleus per equips

Els pratencs aconsegueixen amb l’equip espanyol de relleus la primera medalla en la categoria absoluta a la prova dels 3000 metres
Dijous, 22 juliol 2021 · 08:18 hores EsportsPoliesportiu

Luisa González, Nil Llop i Teresa Moreno, a Portugal (Imatge de la FCP)

Esports
Poliesportiu

En la tercera jornada del Campionat d’Europa de patinatge de velocitat a Portugal ha arribat la primera medalla pratenca en categoria absoluta. Nil Llop i Rafa Heredia, com a integrants de l’equip espanyol de relleus masculins, han estat subcampions d’Europa en la prova dels 3000m relleus.

Espanya, amb una marca de 4 minuts, 2 segons i 919 centèsimes, ha acabat segona classificada per darrera de l’equip italià. El podi l’ha completat els Països Baixos. Aquesta ha estat la primera medalla en categoria absoluta pels dos pratencs en una competició internacional.

Més discrets han estat els resultats de la resta de representants pratenques en la jornada d’aquest dimecres. El relleu sènior femení ha acabat quart classificat en els 3000m amb Teresa Moreno, mentre que el júnior ha estat cinquè amb Luisa González. En la prova dels 1000m sprint, Teresa Moreno ha estat desena en la final i Nil Llop i Rafa Heredia 16è i 21è respectivament. En categoria júnior Luisa González, que va aconseguir la primera medalla de plata a la categoria ‘júnior’, ha estat desqualificada de la prova. Avui és jornada de descans en l’Europeu i demà començaran les proves de circuit fins dissabte i diumenge serà el torn de la Marató.