L’equipament cultural de La Capsa presenta un nou espai web

La nova proposta prioritza l’agenda d’esdeveniments culturals i millora l’eina de compra d’entrades, entre altres novetats
Dijous, 22 juliol 2021 · 09:00 hores ActualitatCultura

Actualitat
Cultura

La Capsa està avui d’estrena. L’equipament cultural ha presentat el seu nou espai web, que destaca pel seu disseny més modern, intuïtiu i visual; però, sobretot, per l’esperit d’esdevenir un web viu a partir de generar nous continguts i no només ser un simple aparador.

De fet, guanya pes l’agenda d’activitats culturals de l’equipament, així com l’accés a la compra d’entrades, que veu millorada la seva funcionalitat. D’altra banda, es prioritza l’espai dedicat a notícies i altres serveis que desenvolupa La Capsa a partir de l’aposta per documents audiovisuals de les pròpies activitats i projectes. Projectes com els actuals ‘Cinema i Música’ d’aquest estiu o altres ja molt arrelats a l’equipament com el ‘Paraula de Dones’ o ‘#Almeuritme’.

Per acabar, el nou web inclou de forma habitual una apartat destacat pel Bar de La Capsa, que guanya presència després de convertir-se també en un espai molt concorregut per la ciutadania pratenca tant entre setmana com els cap de setmana.