La pratenca Luisa González, subcampiona d’Europa als 200 metres sprint en pista

La júnior del Club Patín Cobra El Prat dona la primera medalla al Campionat d’Europa de patinatge de velocitat
Dimarts, 20 juliol 2021 · 11:51 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

El Campionat d’Europa de patinatge de velocitat ha començat aquest dilluns a Canelas, Portugal, per a les categories absoluta, juvenil i júnior, on ja tenim la primera medalla pratenca. Luisa González, del Cobra, s’ha proclamat subcampiona d’Europa en la prova curta dels 200 metres ‘sprint’ en pista després d’acabar la final amb un temps de 19 segons i 240 centèsimes, només després de la també espanyola Ruth Arza.

Per la seva banda, al primer dia de competició, Nil Llop ha debutat a la categoria absoluta amb una setena posició d’Europa als 200 metres. Avui es seguiran fent les distàncies en pista i serà el torn per les proves dels 500 metres ‘sprint’ tant absoluts com júniors i els 10.000 metres eliminació sèniors on hi ha participen els quatre ‘potablaves’.

I és què, com és habitual, hi ha una forta presència pratenca a tot el campionat amb Teresa Moreno i Nil Llop, del Club Patín Cobra El Prat, i Rafa Heredia, del Pilar Marianistas de Vitòria, en categoria absoluta i amb Luisa González, també del Cobra, en júnior. Moreno i Heredia competiran en les proves llargues de resistència, mentre que, tant Nil a l’absoluta, com Luisa en júnior, faran les proves de velocitat.