Tres patinadores de velocitat del Prat, seleccionades per al Campionat d’Europa

Teresa Moreno i Nil Llop, en categoria absoluta, i Luisa González en júnior, han estat convocades per la Federació Espanyola
Dijous, 1 juliol 2021 · 13:19 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

La Federació Espanyola de Patinatge de Velocitat ha fet pública, aquest dimecres, la llista definitiva de patinadores i patinadors convocats per la selecció espanyola de cara a participar en el proper Campionat d’Europa juvenil, júnior i absolut. Tres patindores del Club Patín Cobra El Prat figuren a la llista.

En categoria absoluta hi participaran, d’una banda, Teresa Moreno, que ha estat campiona d’Espanya en els darrers campionats de les proves de la Vola al circuit, els 100 m, 500 m i 10.000 m eliminació puntuació en pista i subcampiona dels 10.000 m eliminació. D’altra banda, també ha estat seleccionat per l’Europeu el pratenc Nil Llop, que recentment ha estat subcampió d’Espanya dels 1.000 m i 500 m en pista i que en el campionat en circuit no va poder penjar-se cap medalla per una caiguda que va patir durant la competició.

En categoria júnior, la pratenca Luisa González és una de les escollides. González és l’actual campiona d’Espanya júnior de la Volta al circuit i els 200m contrarellotge i 500m en pista i subcampiona dels 100 m al circuit i els 100 m en pista.

Un altre participant amb sabor potablava serà el pratenc Rafa Heredia, que des de les últimes temporades competeix amb el Club Pilar Marianistas de Vitòria i representarà, en el seu cas, a la Federació basca de patinatge.

L’Europeu es disputarà del 18 al 25 de juliol a Canela, Portugal, i representarà el debut en categoria absoluta de Nil Llop en competicions internacionals.

Encara està pendent de confirmació la celebració del Campionat del Món absolut i júnior, que enguany s’ha de disputar a Colòmbia del 4 a l’11 de setembre. La complicada situació sanitària a Sudamèrica està fent replantejar la participació de la selecció espanyola en aquest Mundial.