El Prat acollirà un any més el ‘Cinema lliure a la platja’

L'activitat, que arriba a la desena edició, oferirà tres llargmetratges el 17, 24 i 31 de juliol a la platja de Can Camins
Divendres, 25 juny 2021 · 10:28 hores CinemaCultura

Cinema
Cultura

El Prat se suma un any més al projecte ‘Cinema Lliure a la platja’ que enguany arriba a la seva desena edició. El ja habitual espai ha presentat un nou calendari de projeccions que es passaran de l’1 de juliol al 5 d’agost de 2021 a cinc ciutats del litoral català: Barcelona, Mataró, Palamós, Tossa de Mar i El Prat de Llobregat.

En el cas del Prat, seran els propers dies 17, 24 i 31 de juliol, a partir de les 21:30 hores (segons la posició del sol) a la platja de Can Camins, molt a prop de la primera guingueta, on es projectaran els següents tres llargmetratges respectivament:  Las niñasMina y el mundo de los sueños i La mort de Guillem.

L’activitat és gratuïta i un any més compta amb la col·laboració dels mitjans municipals del Prat: elprat.radio, elprat.tv i elprat.digital.