Alfred Garcia presenta nou videoclip, rodat a La Ricarda

‘Praia Dos Moinhos’ és l’últim senzill de l’artista local
Divendres, 25 juny 2021 · 13:38 hores CinemaCulturaGeneral

Cinema
Cultura
General

La ‘Praia Dos Moinhos’, ubicada a la Illa de São Miguel -la més gran de l’arxipèlag de les Açores-, dona nom a l’últim senzill de l’Alfred Garcia. Després de ‘Los Espabilados’, a principis d’any, l’artista local ha presentat cançó i videoclip que, lluny de la illa portuguesa, s’ha rodat íntegrament a la nostra ciutat, en concret, a La Ricarda, als espais naturals del Delta.

El Delta, en general, i La Ricarda, en particular, són, de fet, un escenari audiovisual de primer ordre. Segons fonts municipals, s’han realitzat 220 rodatges i sessions fotogràfiques a la darrera dècada. Rodatges on els espais naturals del delta, la platja o la Casa Gomis, un dels exponents més importants de l’arquitectura racionalista a Catalunya, són uns atractius incomparables per on han passat actrius i actors com Sean Penn, a ‘The Gumann’; Scarlett Johansson, Mark Strong, Belen Rueda, Mario Casas o Clara Lago, per posar alguns exemples.

Uns rodatges que compten amb la promoció del programa municipal El Prat Film Office que ha convertit El Prat en la tercera ciutat de Catalunya en nombre de rodatges.

Podeu veure el videoclip complet de ‘Praia Dos Moinhos’ al següent enllaç.