Marxen els capitans del CB Prat i de l’AE Prat

Gerbert Martí i Gerard Puigoriol deixen els seus clubs respectius després de deixar-hi una forta empremta esportiva i personal
Divendres, 18 juny 2021 · 13:54 hores ActualitatBàsquetEsports

Actualitat
Bàsquet
Esports

Gerbert Martí deixa el Club Bàsquet Prat

Gerbert Martí, fins ara capità del Club Bàsquet Prat, ha anunciat que posa punt i final a la seva etapa al club potablava i també a la seva carrera esportiva. Martí, que provenia del Joventut de Badalona, tanca una etapa de 12 anys al CB Prat -amb un petit parèntesi al River d’Andorra. En els darrers anys ha estat capità de l’equip.

La carrera de Gerbert Martí ha estat marcada darrerament per les lesions: un trencament dels lligaments creuats del genoll i diverses fractures facials.

Amb el conjunt potablava ha aconseguit aquesta temporada el seu primer ascens a LEB Or. És el jugador amb més partits disputats a les lligues LEB de la història del club, un total de 326 partits oficials, 305 dels quals a les lligues LEB (Plata i Or) i 21 a les Lligues Catalanes. Martí supera amb escreix els seus perseguidors, Roger Vilanova amb 161 partits, Àlex Ros ‘Piru’ amb 159 i l’actual segon capità, Marc Blanch ‘Kitus’, amb 144.

Gerard Puigoriol marxa de l’Associació Esportiva Prat

El president de l’AE Prat, Luis Quiñonero, amb Putxi durant l’acte de comiat.

El migcampista Gerard Puigoriol, Putxi, no continuarà vestint la samarreta de l’Associació Esportiva Prat de futbol la propera temporada. El manresà,capità de l’equip des d’aquesta temporada, posa punt i final a la seva etapa al Prat després de sis temporades al club.

La difícil conciliació de la seva vida professional i familiar amb la futbolística ha estat determinant per acabar prenent la decisió de marxar.

Putxi va arribar a l’AE Prat juntament amb l’entrenador Pedro Dólera des de l’Europa i des del primer dia es va convertir en peça fonamental de l’equip. El manresà, que deixa enrere una trajectòria de 218 partits oficials amb l’AE Prat, s’incorporarà a partir d’aquest estiu al Manresa, de Tercera Divisió.

Escolteu l’acte de comiat de Putxi, retransmès per elprat.ràdio: