Juana Dolores Romero Casanova presenta el seu poemari Bijuteria al Cèntric

Estarà acompanyada per la il·lustradora i cantant pratenca Conxita Herrero, membre del grup Tronco
Dimecres, 9 juny 2021 · 13:08 hores ActualitatCulturaLiteratura

Actualitat
Cultura
Literatura

El Cèntric Espai Cultural acull aquesta tarda la presentació del poemari Bijuteria, de Juana Dolores Romero Casanova, guanyadora del 56è premi Amadeu Oller de poesia, que estarà acompanyada d’una altra jove artista pratenca, la il·lustradora i cantant Conxita Herrero.

Juana Dolores Romero Casanova (1992) ha dirigit, interpretat i escrit #JUANA DOLORES# *massa diva per a un moviment assembleari*, la seva primera peça teatral, produïda per l’Antic Teatre. També ha fet peces audiovisuals com Limpieza, on reflexiona sobre els límits del vídeo i la poesia.

Conxita Herrero Delfa (1993) és il·lustradora, dibuixant de fanzines i escriu poemes i cançons. El 2016 va publicar el seu primer llibre, Gran bola de helado. El 2017 va ser nominada a autora revelació en els salons del còmic de Barcelona i de Madrid. El mateix any es va publicar Abducida por formar una pareja, el primer disc de Tronco, el grup de música que comparteix amb el seu germà Fermí. El 2018 es va publicar Tralará, i aquest any 2021 ha estat publicat Nainonai, el tercer disc del grup.

Entrevista a elprat.ràdio
Tot seguit podeu escoltar l’entrevista que Juana Dolores Romero Casanova i Conxita Herrero han concedit al l’espai Planeta Prat de l’emissora municipal.