El CB Prat guanya l’anada de la final d’ascens a la LEB Or

El conjunt potablava supera al Cantàbria (58-61) per tres punts de marge i, per tant, tot es decidirà al Joan Busquets el pròxim dissabte
Dijous, 27 maig 2021 · 13:28 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

El Club Bàsquet Prat arribarà a la tornada de la final d’ascens a la LEB Or amb una lleugera avantatge de tres punts després de superar, ahir, al Cantàbria 58-61 a domicili. Aquesta és la renda que el conjunt potablava ha aconseguit al seu viatge a Torrelavega en un partit tens i dur amb molt poca anotació on, de fet, el marcador no s’ha mogut durant els tres primers minuts del primer quart.

El Prat ha aconseguit marxar al descans amb una diferència de 8 punts en un primer temps on ha arribat a tenir avantatges de 10 punts. La segona part ha estat més complicada on les tècniques i les faltes antiesportives han estat protagonistes. La diferència en el marcador han anat minvant fins que el conjunt càntabre s’ha posat per davant en la recta final.

El Prat ha tirat de caràcter i mentalitat guanyadora per acabar traient la victòria. El jugador més valorat ha estat el dominicà Andrés Feliz amb 19 punts, 4 rebots, 4 assistències i 19 de valoració, però també han destacat Parrado amb 10 punts i 7 rebots o Helmanis amb 4 taps.

Els potablava han estat el segon equip en guanyar a Torrelavega en tota la temporada. L’equip afronta ara la tornada de dissabte al pavelló Joan Busquets que decidirà l’ascens a LEB Or en una final totalment oberta. La tornada es jugarà dissabte a les 18.15h al Joan Busquets del CEM Estruch i es podrà seguir en directe a elprat.ràdio.

Escolta les valoracions del Grupo Alega Cantàbria – CB Prat a El Prat Esports: