L’AE Prat assoleix la permanència una temporada més

L’únic gol de Xavi Civil ha servit per guanyar a l’Oriola i evitar el descens a tercera
Dimarts, 25 maig 2021 · 14:19 hores EsportsFutbol

Imatge del primer equip després del partit front l'Oriola (AE Prat)

Esports
Futbol

L’AE Prat està de celebració després d’assolir la permanència i disputar la 2a divisió de la federació l’any que ve. Ho ha fet després guanyar l’últim partit de la fase de permanència per 1-0 contra l’Oriola.

El Prat ha pressionat des del primer moment amb molt joc ofensiu i al minut 11 ha arribat el gol de la victòria amb la rematada de Xavi Civil.L’Oriola, tot i no jugar-se res, ha plantat cara amb moltes aturades claus del porter Aitor Arias i alguna arribada aïllada.

Tot i això, El Prat ha fet un partit sòlid amb moltes ocasions i ha acabat aconseguint una victòria que ha donat els punts necessaris per no baixar a 3a. Això és degut al fet que l’Olot ha empatat i havia de guanyar amb un millor resultat que el Prat per robar-li la plaça.

L’AE Prat assoleix així l’objectiu fonamental de la temporada. Amb un dels pressupostos més petits de la lliga ha fet una campanya regular tot i encaixar bastants cops morals amb punts perduts de gols a l’afegit. Tanmateix, l’equip ha anat de menys a més i ha afrontat un final de temporada amb una fase de permanència molt bona i ha acabat la lliga sense perdre cap dels set darrers partits.

Reestructuració de la competició

La temporada 2021-2022 arrencarà amb canvis i una reestructuració de la competició. La Segona divisió B, on fins ara ha militat l’equip, passa a anomenar-se Segona Divisió de la Federació, formada per cinc grups de divuit equips i que serà la quarta a nivell nacional, ja que s’ha introduït una nova categoria per sobre. L’AE Prat també s’acomiada enguany de la graderia lateral del Sagnier, que serà remodelada de forma imminent. En les properes setmanes, el conjunt pratenc començarà ja a preparar el projecte de la nova temporada.

Tot el reportatge amb veus dels protagonistes a la crònica de elprat.tv: