El CB Prat s’acosta a l’ascens i l’AE Prat s’ho juga tot diumenge

Dijous, 20 maig 2021 · 12:53 hores ActualitatBàsquetEsports

Actualitat
Bàsquet
Esports

El Club Bàsquet Prat ha superat per 91 a 66 al CB Marbella amb un gran joc exterior i físic. D’aquesta manera, l’equip pratenc passa a les semifinals del play-off d’ascents i es posiciona com un dels grans favorits per assolir la categoria Leb Or. Un dels jugadors més destacats del partit ha estat el base dominicà Andrés Feliz, amb 24 punts, 7 rebots i 3 assistències. Mireu el video al final d’aquesta notícia.

En futbol, l’Associació Esportiva Prat ja no depèn d’ella mateixa per aconseguir la permanència després d’empatar a 1 aquest dimecres al camp de la Penya Deportiva en el partit recuperat de la 5a jornada. Amb aquest empat, l’AE Prat necessita la victòria contra l’Oriola i que l’Espanyol B o l’Olot no guanyin, perquè si ho fan els pratencs hauran de guanyar per més gols que els que aconsegueixin els de la Garrotxa. La permanència es decidirà diumenge vinent al camp municipal del Sagnier.