L’AE Prat depèn d’ella mateixa per assolir la permanència a falta de dues jornades

L'AE Prat s'enfronta aquesta setmana a la Peña Deportiva i a l'Orihuela. Tots dos es podran seguir en directe des del 91.6 FM i elprat.ràdio.
Dilluns, 17 maig 2021 · 17:39 hores EsportsFutbol

Així vam viure el gol de Javi Martos des de El Prat Esports. Imatge de l'AE Prat.

Esports
Futbol

La victòria a domicili de l’AE Prat a la darrera jornada front el València Mestalla (1-2), gràcies al gol de Javi Martos al 90’, permet al conjunt potablava dependre d’ell mateix per assolir la permanència de cara a la pròxima temporada. Dues victòries de l’equip de Pedro Dólera els faria mantenir la categoria en aquest trepidant final de temporada que estem seguint jornada a jornada amb l’equip de El Prat Esports.

Seria, però, l’única opció possible que no fa dependre de la resta de resultats. En el cas de guanyar un partit i empatar o perdre l’altre, obliga a l’AE Prat a espera els resultats de l’Espanyol B i l’Olot, com explicar el nostre redactor Ivan Conde al següent quadre.

Així vam narrar a El Prat Esports el gol de Javi Martos, al minut 90, front el València Mestalla (1-2):

En el cas d’empatar, tots dos partits, l’AE Prat assoliria la permanència només en el cas que l’Olot no guanyés i el Villarubia tampoc al grup V. Les opcions es redueixen notablement en el cas que el conjunt potablava només aconseguís un punt. Si l’AE Prat perd tots dos partits, el descens és matemàtic.

Els dos partits que queden són el Peña Deportiva – AE Prat, que es disputarà aquest dimecres a les 15:45 hores, i el AE Prat – Orihuela de diumenge 23 de maig. Tots dos es podran seguir en directe des del 91.6 FM i elprat.ràdio.