Nous èxits de l’equip femení de duatló del Club Prat Triatló 1994

D'altra banda, el Club Natació Prat entra al Top Ten del rànquing mundial de categoria màster
Dimarts, 11 maig 2021 · 12:48 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

L’equip femení de duatló del Club Prat Triatló 1994 (foto superior) ha aconseguit sengles medalles de bronze en les dues proves celebrades aquest diumenge en el marc de la Lliga Nacional de duatló de carretera,disputades a la Nucia, Alacant. Les proves han estat el Campionat d’Espanya supersprint de clubs i el Campionat de relleus per parelles.

L’equip pratenc femení va ser fa poc subcampió d’Espanya per equips i tercereal Campionat de Catalunya per equips, celebrat el mes passat aquí al Prat.

En categoria masculina, l’equip pratenc ha acabat sisè classificat en les dues proves. Resten tres jornades per acabar la Lliga Nacional de duatló, les proves del Campionat d’Espanya de clubs i el de relleus mixtes que es faran a Valladolid el cap de setmana del 22 i 23 de maig. Pel que fa a la Lliga Catalana de Duatló, l’equip femení és segon classificat per darrera del Katoa de Barcelona.

Club Natació Prat
La Federació Internacional de Natació (FINA) ha fet públic el rànquing mundial de la categoria màster, on dos equips màsters de relleus del Club Natació Prat han entrat en el Top Ten. Es tracta dels relleus 4×100 lliures mixtes, format per Javier Morant, Albert Costa, Núria Gutiérrez i Marta Galbas (foto superior), i el relleu 4×100 estils mixtes, amb Isabel Martín, Melva Araníbar, José M. Velasco i Juan M. Ferrer.