El CB Prat, un pas més a prop de la LEB Or

L'equip potablava supera amb solvència el Zamora (89-69) i ja és a quarts de final del play-off
Dilluns, 3 maig 2021 · 13:52 hores ActualitatBàsquetEsports

Actualitat
Bàsquet
Esports

El Club Bàsquet Prat ha superat els vuitens de final del play-off d’ascens després de guanyar 89 a 69 al Zamora al pavelló Joan Busquets en el partit de tornada. Un enfrontament que des de l’inici ha estat governat pel conjunt potablava, que novament ha tornat a castigar l’equip lleonès des de la línia de tres. «L’equip ha estat bé, ha estat un bon partit tant en atac com en defensa», ha dit l’entrenador del CB Prat, Dani Miret. «Hem complert la majoria dels objectius».

El primer quart ha estat marcat pel bon encert des del perímetre per part dels jugadors de Miret, que, sumat a les pèrdues de pilota del Zamora, han provocat que el primer temps finalitzés 41-34 gràcies a un triple de Mendicote en l’últim segon.

Durant el tercer període el CB Prat ha mostrat la seva millor cara ofensiva, fent que el partit es trenqués del tot, anant-se’n al marcador fins al 73-50. L’últim quart ha estat un tràmit que Miret ha aprofitat per fer rotacions i el Zamora ha lluitat per tancar la temporada de la millor manera. «Allà vam tenir rendes de 26 punts i al final vam guanyar d’11. Sabíem que seria complicat i hem intentat no cometre el mateix error de deixar anar l’últim quart», ha dit el jugador potablava Marc Blanch.

A l’espera de rival
Arnau Parrado, amb 11 punts, 8 rebots, 1 assistència i 19 de valoració, ha estat el millor partit. Ara toca esperar rival, que sortirà de les eliminatòries pendents de disputar-se: el Pardinyes – Sortnotza i el Gijón – Menorca. Equips com el Cantàbria, Gran Canària, Ponferrada i Marbella també han aconseguit el passi a quarts. Una victòria que, a més, ha gaudit d’una assistència del 50 % del públic, després que ho permetessin les noves mesures contra la covid-19. Ho hem explicat tot plegat a l’edició migdia de El Prat Esports, a elprat.ràdio: