Torna el Duatló Ciutat del Prat amb victòria del Prat Triatló masculí i tercer lloc del femení

Dilluns, 19 abril 2021 · 09:21 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

Més de 600 atletes de 113 equips s’han aplegat aquest cap de setmana al Parc Nou amb motiu de la 14 edició del Duatló Ciutat del Prat organitzat pel Club Prat Triatló 1994. Un esdeveniment oficial que representa la primera prova del Campionat de Catalunya de la temporada. També és la primera prova combinada que s’organitza a la ciutat després de l’inici de la pandèmia i de la doble suspensió del campionat de triatló.

En aquesta jornada, que s’ha fet en la modalitat per equips, s’ha convidat la cursa a peu en un circuit interior del Parc Nou, i el ciclisme en un recorregut per la Ronda Sud i carreteres de la platja i aviació. Tot plegat sense la presència de la categoria Open per reduir el nombre de competidors, i seguint un estricte protocol de prevenció contra la covid-19, amb un recinte tancat al públic, sortides esglaonades per mantenir els grups bombolla i repartiment de mascaretes un cop acabada la cursa.

Al Campionat de Catalunya per equips, els equips locals del Prat Triatló han tingut un paper molt destacat, entre elles, l’equip Masculí A, que ha aconseguit la victòria amb un marge molt estret amb el segon i d’aquesta manera aconsegueixen el triomf per segon any consecutiu.

Per la seva banda, l’equip femení, que venia de proclamar-se subcampiones d’Espanya Absolutes i campiones sub23, han quedat terceres tot i haver patit una lesió en les últimes voltes a peu per part d’una membre i deixant escapar la segona posició amb una molt bona carrera.

A més a més, el segon equip masculí ha quedat tercer en la categoria d’equips B.

La prova ha suposat el tret de sortida a les competicions a nivell català, que el Prat Triatló s’anirà combinant amb la seva presència a nivell nacional com el duatló per equips i el de relleus a Alcobendas la setmana que ve.