L’obra “Las cosas que sé que son verdad” fa parada a l’Artesà

Divendres, 16 abril 2021 · 17:50 hores CulturaTeatre

Cultura
Teatre

L’obra “Las cosas que sé que són verdad”, estrenada el 30 de novembre de 2019, continua la seva gira i una de les parades ha estat a la nostra ciutat amb una funció al Teatre de l’Artesà. L’obra, encapçalada per l’actriu Verónica Forqué i l’actor Julio Velez, ens ofereix un retrat complex i intens dels mecanismes de la família i del matrimoni. El fil conductor de l’obra són els diferents punts de vista que tenen els quatre fills que s’esforcen per ser ells mateixos més enllà de les expectatives i l’amor dels seus pares.

Verónica Forqué encapçala una obra dinàmica, divertida, però també amb una interessant reflexió sobre les relacions familiars i el matrimoni

“Las cosas que sé que son verdad és una obra que parla de la família. L’original de la trama, que és universal, és trobar l’equilibre entre els pares i els fills. Com els fills han de rebre l’estima dels pares, però també posar límits per ser un mateix”, diu l’actor Jorge Muriel en declaracions a elprat.tv.

La peça teatral és dirigida per Julián Fuentes i adaptada de la novel·la homònima de l’autor australià Andrew Bovell per Jorge Muriel. Durant dues hores d’espectacle, l’obra transmet moments d’alegria, tristesa, amor i tensió de diferents formes i amb la finalitat de provocar una reflexió final en l’espectador: Som conscients del que veritablement importa?