Instal·lats nous elements biosaludables per fer exercici a l’aire lliure

Al parc del Riu i al parc Nou
Divendres, 16 abril 2021 · 11:32 hores EsportsPoliesportiuSalut

Instal·lació al parc del Riu

Esports
Poliesportiu
Salut

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració tècnica de l’Ajuntament del Prat, ha instal·lat al parc del Riu i al parc Nou diversos elements que permeten fer exercicis, tant suaus com moderats, i que tenen com a objectiu posar a l’abast de tota la població la possibilitat de fer una activitat biosaludable.

El Prat ja compta amb 11 espais lúdics més d’aquest estil, també indicats per la gent gran i adaptats a persones amb discapacitat visual i amb mobilitat reduïda. Els podeu trobar als jardins de Cal Saboia, al Fondo d’en Peixo, als jardins de la Pau o al camí de la Platja, entre altres indrets.